Ofte stillede spørgsmål og svar

Før køb

FDF.Støtos.dk sender med brev via Postnord til hele Danmark. Brevet leveres inden for 5-7 hverdage og bliver afleveret i din postkasse.

Ja! – når du har valgt antal lodder og du ønsker at betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikkerserver.
 Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret via Quickpay.

Du skal blot vælge den kreds som du ønsker at støtte på bestillingssiden. Kredsens andel er endnu ikke fastlagt og afhænger af den samlede økonomi i landslotteriet. FDF tilstræber altid at kredsene modtager så stor en andel af omsætningen som muligt. 

Visa/Danmark – Visa Electron – MasterCard – MobilePay (Kun med godkendte kort tilknyttet)

Har du spørgsmål omrking lotteriet skal du kontakte FDF, Har du spørgmål til din ordre skal du kontakte info@stoetos.dk 

 Vi bestræber os naturligvis på at svare alle e-mails indenfor 24 timer. 

Kredsen modtager efter landslotteriet er afsluttet i november en opgørelse over onlinesalget fra FDFs Forbundskontor og pengene bliver derefter sat ind på kredsens mellemregningskonto hos landsforbundet og kan udbetales på forespørgsel eller modregnes i kredsenes mellemværender med landsforbundet.

Det håber vi, men vi er ikke helt sikre på hvordan og i hvilken form vi kan hjælpe med det endnu. Kredsen er altid velkommen til at kontakte FDFs forbundskontor på FDF@FDF.dk, tlf. 33136888 

Efter køb

Nej. www.fdf.stoetos.dk formidler udelukkende salg af varer/landslotterier mellem købere og den ansvarlige arrangør. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler” er køb af landslotterier ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Når din ordre er godkendt, vil du modtage en bekræftelse pr. E-mail, hvori vi bekræfter vi har modtaget din ordre. Husk at checke din spammail da bekræftelsen godt kan ende der.

Du vil modtage en e-mail når varen er afsendt. Din ordre er gennemført!

Når du placerer din ordre vil dit kreditkort blive autoriseret, og du vil derefter modtage en e-mail med bekræftelse på at ordren er gennemført. Betalingen vil først blive fratrukket din konto når varen bliver afsendt. Såfremt din betaling ikke skulle blive gennemført, vil du kunne se dette med det samme på bestillingssiden.

Såfremt din ordre mod forventning ikke skulle være kommet frem indenfor 7 hverdage bedes du kontakte info@stoetos.dk.